Zorg in beweging bekijk onze vacatures

Disclaimer

Internetsite
Alle informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden optreden. Ambulancezorg Zoetermeer accepteert geen enkele vorm van verantwoording voor de gevolgen van dergelijke onjuistheden. Wij hopen dat wanneer u een fout opmerkt op onze site u dit middels een van de contact mogelijkheden aan ons doorgeeft. Op onze site vindt u ook een aantal hyperlinks naar andere websites. Ook deze websites zijn met zorg door ons uitgezocht, gecontroleerd en geplaatst op de website van Ambulancezorg Zoetermeer. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Wij zullen de sites regelmatig controleren op relevantie en inhoud. Wanneer u echter enige vorm van aanstoot ervaart op de hyperlinks naar andere websites, dan vragen wij u dit aan ons te melden.

Cookies
Deze website maakt gebruik van de Google reCAPTCHA-service om te beschermen tegen geautomatiseerde spam en misbruik. Het gebruik van reCAPTCHA is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Door deze website te gebruiken, erkent en stemt u ermee in dat uw gebruik van reCAPTCHA onderhevig is aan de voorwaarden en bepalingen van Google.

Wees u ervan bewust dat reCAPTCHA werkt door persoonlijke informatie te verzamelen om te bevestigen dat u een menselijke gebruiker bent en geen bot. Deze informatie kan onder meer uw IP-adres, cookies en andere gegevens bevatten.

E-mail
Ambulancezorg Zoetermeer heeft aan het opstellen en verzenden van haar e-mail berichten (met eventuele bijlagen) de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat ditbericht onvolledig is, onjuistheden bevat, niet voor u is bestemd en/of te laat wordt ontvangen. Ambulancezorg Zoetermeer aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Evenmin kunnen aan dit bericht rechten worden ontleend. De informatie verzonden in dit e-mail bericht inclusief de bijlage(n) is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde van dit bericht.Is het bericht niet voor u bestemd, wilt u ons dat dan laten weten en het bericht van uw computer verwijderen?

Ambulancezorg Zoetermeer.

Een uitdagende baan bij Ambulancezorg Zoetermeer
Vacatures
Ben je een (startende) verpleegkundige en wil je een keer meerijden?
Meer informatie
Werkwijze vergoeding verbruikskosten AED na een reanimatie
Meer informatie